2019 Events18/11/2019

Aromatherapy brunch: trEATT* your senses

Για πρώτη φορά παγκοσμίως (ω ναι!!!) μπορεί να συμμετέχεις σε ένα workshop που όμοιο του δεν ξανάγινε! Μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων που θα σε φροντίσουν με ένα τρόπο μοναδικό.

Η Σοφία μας ξεναγήσει στο κόσμο των αιθέριων ελαίων και των αρωματικών φυτών (βοτάνων). Θα παρουσιάσει τον ασφαλή τρόπο αρωματισμού των γεύσεων και τα αρωματικά φυτά που θα συνοδεύουν τη μέρα σας για περισσότερη ενέργεια και ευεξία.  Ο Κωνσταντίνος θα μας δείξει το μονοπάτι της γευστικής απόλαυσης μέσω του mindful eating (γευματικής επίγνωσης) και πως η τροφή μετουσιώνεται σε πραγματική θρέψη.

Αυτό το brunch είναι διαφορετικό μια και συνδυάζει μυρωδιές, γεύσεις και γνώσεις με ένα τρόπο απολαυστικά μοναδικό! Το buffet βασίζεται σε ξεχωριστές συνταγές φτιαγμένες από τα χέρια των εισηγητών ειδικά για το workshop, ενώ οι πρώτες ύλες έχουν το όνομα και την υπογραφή των παραγωγών τους.

Με χαρά σε προσκαλούμε σ’ αυτή την τόσο ξεχωριστή γιορτή των αισθήσεων.

Τόπος διεξαγωγής: HouseHub, Οθωνος, 93 Κηφισιά (πλησίον Ηλεκτρικού)

Κόστος συμμετοχής/άτομο: 30 ευρώ/άτομο

Παρέα 2 ή περισσοτέρων ατόμων: 25 ευρώ/άτομο

Early bird (εγγραφή μέχρι 24.02.2019): 20 ευρώ το άτομο.

*Η εγγραφή θεωρείται ολοκληρωμένη, με την καταβολή ολόκληρου του ποσού εγγραφής στον ακόλουθο λογαριασμό: GR06 0172 0950 0050 9507 4116 107 (Τρ.Πειραιώς)

**Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά του ενδιαφερόμενου επιστρέφεται το 50% του ποσού.
***Σε περίπτωσης ακύρωσης από την πλευρά των διοργανωτών επιστρέφεται όλο το ποσό εγγραφής.
****Οι θέσεις είναι περιορισμένες (25).
*****Στην τιμή περιλαμβάνεται: εκπαιδευτικό υλικό, buffet, συνταγές, ειδική έκπτωση στην White Fabric.

 

Εισηγητές:

Ζερβός Κωνσταντίνος ΜSc , Διατροφολόγος-Ειδικός διατροφικής συμπεριφοράς & προαγωγής υγείας.

Στόχος του, η έμπνευση και κινητοποίηση ατόμων και ομάδων με σκοπό την αλλαγή συμπεριφοράς και την βελτίωση της υγείας και της ευεξίας τους.

Σχεδίασε και υλοποίησε το «project EATT*», την πρώτη πανελλαδικά επιστημονικά τεκμηριωμένη εκπαίδευση/παρέμβαση στη γευματική επίγνωση (mindful eating) και στη συνειδητή γευματική συμπεριφορά . Η ερευνητική εργασία, βραβεύτηκε στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προαγωγής και Αγωγής Υγείας (Αθήνα 2017) και παρουσιάστηκε στο International Conference on Mindfulness (Amsterdam 2018). Διαθέτει 20ετη εμπειρία στο πλαίσιο της διατροφικής συμβουλευτικής και στην συμβουλευτική ευεξίας, και έχει επιπλέον έχει συνεργαστεί με πολυεθνικές εταιρίες, στην υλοποίηση προγραμμάτων προαγωγής υγείας και ευεξίας προς στους εργαζόμενους.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Μελετών Υπηρεσιών Υγείας, Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ΕΚΠΑ και του Birmingham City University.

www.eatt.gr

 

Τριάντου Σοφία, Boτανολόγος.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 1995, παρασκευάζοντας ομοιοπαθητικά φάρμακα και σκευάσματα αιθέριων ελαίων και φυτοθεραπείας. Στη συνέχεια, εργάστηκε για την εταιρία Apivita, οπού για 23 χρόνια,όπου εφάρμοσε και μετέδωσε τις γνώσεις για τη σημαντικότητα της ολιστικής προσέγγισης στην υγεία και την ομορφιά. Η αγάπη της για τη φύση και τα προϊόντα της την ενέπνευσε να επεκτείνει τις γνώσεις της και την στην Αρωματοθεραπεία (West Coast Institute of Aromatherapy, Canada, School of Natural Health Sciences, London και δίπλα στον Δρ. Ruben Bartolo, Naturopathic Medicine Practitioner, με πρακτική εξάσκηση στη κλινική του,MDINA, στη Μάλτα) στη Βοτανολογία στο Dominion Herbal college στον Καναδά, στο Λονδίνο – School of Natural Health Sciences και στη Μελισσοκομία (στο κτήμα Συγγρού), ενώ εξελίσσει συνεχώς τις γνώσεις της στην καλλιέργεια των αρωματικών φυτών και στην χρήση τους στη μαγειρική.

Σήμερα, συνεχίζει το έργο της και τη μετάδοση του σεβασμού και της γνώσης του κόσμου των βοτάνων και των αρωματικών φυτών, οργανώνοντας ημερίδες, δραστηριότητες και εκπαιδευτικές εκδρομές σε μέρη της Ελλάδας με βοτανικό ενδιαφέρον και αξιόλογη γεωφυσική ποικιλομορφία.

www.chloris.gr

 

Πληροφορίες & εγγραφές:

Τριάντου Σοφία, 694 7000236 & triantousophia@gmail.com

 

Ευγενική χορηγία: White Fabric

Share